loading...

آموزش|وبینار|جوجه کشی| مولد|پرواری|دستگاه جوجه کشی |جیره نویسی|اسکورینگ

اکبر زمانی،09132098516،آموزش علمی و کاربردی، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی ،پژوهشگر برتر و ارشد کشوری در صنعت شترمرغ، دکتری تخصصی پرورش شترمرغ، 15 سال سابقه عملی موفق پرورش شترمرغ، مدیر موفق مزارع بزرگ شترمرغ، مشاور طرح های بزرگ داخلی و خارجی پرورش شترمرغ

بازدید : 692
پنجشنبه 13 فروردين 1399 زمان : 2:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش|وبینار|جوجه کشی| مولد|پرواری|دستگاه جوجه کشی |جیره نویسی|اسکورینگ

در صورت استفاده از جو در جیره نشخوارکنندگان ، میزان کم (حدودا10 درصد ) از آن بدون آنکه تخمیر شود می‌توان از شکمبه عبور نماید . از نظر کیفی ، جو مثل تمام غلات از کیفیت پروتئین متوسطی برخوردار بوده و به ویژه از نظر اسید آمینه لیزین محدودیت و یا کمبود دارد.

جو جهت تکمیل علوفه‌ها مناسب بوده اما در این مورد و بویژه در مورد دانه‌هایی که عمل آوری می‌شوند باید به تعادل مواد معدنی و ویتامین جیره توجه نمود .

جو بطور کلی از نظر ویتامین‌های محلول در چربی و ماده معدنی کلسیم فقیر است . باید توجه داشت که عمل آوری دانه‌های مرطوب با استفاده از اسید پروپیونیک باعث کاهش بیشتر ویتامین در آنها می‌شود.

پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ

مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمی‌دانشگاه

مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران

Dr Zamani PHD TMU Iran

akbarzamani.ir

09132098516

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 10
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 28
  • بازدید کننده امروز : 29
  • باردید دیروز : 3
  • بازدید کننده دیروز : 4
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 70
  • بازدید ماه : 109
  • بازدید سال : 197
  • بازدید کلی : 5757
  • کدهای اختصاصی