در صورت استفاده از جو در جیره نشخوارکنندگان ، میزان کم (حدودا10 درصد ) از آن بدون آنکه تخمیر شود میتوان از شکمبه عبور نماید . از نظر کیفی ، جو مثل تمام غلات از کیفیت پروتئین متوسطی برخوردار بوده و به ویژه از نظر اسید آمینه لیزین محدودیت و یا کمبود دارد.
جو جهت تکمیل علوفهها مناسب بوده اما در این مورد و بویژه در مورد دانههایی که عمل آوری میشوند باید به تعادل مواد معدنی و ویتامین جیره توجه نمود .
جو بطور کلی از نظر ویتامینهای محلول در چربی و ماده معدنی کلسیم فقیر است . باید توجه داشت که عمل آوری دانههای مرطوب با استفاده از اسید پروپیونیک باعث کاهش بیشتر ویتامین در آنها میشود.
پژوهشگر ارشد کشوری در صنعت شترمرغ
مدرس دانشگاه و عضو کمیته علمیدانشگاه
مشاور تلفنی پرورش شترمرغ ایران
Dr Zamani PHD TMU Iran
akbarzamani.ir
09132098516